Händer det något?

Snart är det 2013. Kommunens budget för 2013 beslutades redan i juni 2012. Då väntade alla på en sommar som dock aldrig infann sig. Nu mitt i vintern finns det hopp om att nästa sommar blir en riktig sommar – med bad, med sol, med sand.

I juni beslutades att skriva in i investeringsplanen under barn- och ungdomsnämnden stolta siffror för Ursand – fem miljoner vardera för åren 2013, 2014 och 2015.  Det sades att investeringar av den typen kostar kommunen inget,  pengarna tas hem igen genom höjda hyror som arrendatorn står för.

Idag kan man bara spekulera – det finns inga handlingar som ger besked. Kommer dessa 15 miljoner verkligen att plöjas ner ute på Ursand? Är det inte så att arrendatorn egentligen har uppfattningen att kommunala pengar måste tas fram för att rätta till vad som har försummats under åratal av försummat underhållsarbete? Med andra ord: glöm höjda arrendeavgifter. Finns det en arrendator kvar nästa sommar?

Jag passar på att ställa en fråga till en som borde veta mer, jag riktar en fråga till byggnadsnämndens ordförande. Jag återkommer med svaret – om jag får ett svar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.