Inte alls lätt …

Har haft många tankar när jag uppdaterade tre, fyra sidor på Vänsterpartiets hemsida – det gäller sidorna under fliken ”V i nämnderna”. Jag försöker alltid att länka till kallelser och till protokoll till alla nämnder i Vänersborg så snart underlaget finns. Tittar såklart genom föredragningslistorna – tänk, vilka fina idéer och förslag som finns där, i motioner, i förvaltningarnas skrivelser. Men jag är den förste att inse att många tankar ett bra tag framöver förblir just tankar och inget annat.

Det är inte klokt vad Vänersborg kommer att behöva lida för denna vansinniga skapelse Arena, alla pengar som måste sättas av direkt varje år för att avbetala våra lån och räntor. Därutöver ser vi, såsom det nu växer fram och blir snart tydligt även för den siste som fortfarande hoppas på ett under, att det aldrig kommer att ge oss intäkter som ligger i närheten av våra kostnader.

Jag vill blicka framåt, jag vill vara med och åstadkomma något här i Vänersborg, för våra ungdomar, för vår kommun. Men jag är också realist och ser hur andra under ett fåtal år lyckades att bygga ett monströst hinder för oss. Det är ingen ond dröm, ingen våg kommer och sveper bort Arenan, den finns – och den stör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.