Det blir en ”aktuell debatt”

Idag kom beskedet på riksdagens hemsida:

Aktuell debatt om Arbetsförmedlingens organisationsförändring

Den 3 maj håller riksdagen en aktuell debatt med anledning av Arbetsförmedlingens organisationsförändring. Vänsterpartiet har begärt debatten. Från regeringen deltar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S). Debatten går att se direkt och i efterhand via webb-tv.

Jag nämnde Vänsterpartiets begäran i ett P.S. till ett tidigare inlägg.

Här mer information med den preliminära talarlistan. Debatten är om två veckor, men Ylva Johanssons anförande anar man redan nu. I ett nyhetsbrev idag tar hon ställning till pågående förändringar inom myndigheten.

Här i kommunfullmäktige i Vänersborg blir det om en vecka en interpellationsdebatt. Jag frågade socialnämndens ordförande ”Hur påverkas socialnämndens verksamhet?”. Dan Nybergs skriftliga svar fanns med i utskicket inför sammanträdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.