Ångrar inte …

… att jag vid fullmäktige igår passade på att hålla ett litet brandtal för Kunskapsförbundet Väst. Att jag även kommande mandatperiod ska företräda Vänsterpartiet Vänersborg i förbundets direktion, ansåg vår valberedning och vårt medlemsmöte vara en särskilt viktig uppgift för mig. Jag ska göra mitt bästa där och lämnar därför samtliga andra uppdrag till andra i partiet – min plats i kommunstyrelsen, i socialnämnden, i kommunens budgetberedning, som partiets kassör, som medlemsansvarig, min plats i styrelsen, mina uppgifter som gruppledare och som redaktör för Vänsterpartiet Vänersborgs lokala hemsida.

På Facebook ser jag gång efter annan texter och bilder av partikamrater som samlas för att ”fira sina politiska uppdrag”. Jag ser anledning att avstå från att länka till dessa inlägg på sociala medier.

Däremot länkar jag med glädje och stolthet till en julhälsning från Kunskapsförbundets förbundsdirektör Johan Olofsson.

För egen del skriver jag även i fortsättningen på min blogg rininsland.blog – välkommen att prenumerera eller att kika förbi någon gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.