I förra veckan deltog jag i ett lagom tramsigt eftermiddagsprogram i lokalradion P4 Väst. Det gällde att lite lätt prata om ”hur det är”. Ett antal politiker fick gå så långt att det blev tydligt för lyssnarna vem som intervjuades, men se där, inte fick man gå på djupet i någon fråga. Själv fick jag såklart svara om VÄnsterpartiet i VÄnersborg hade något ihop med VÄlfärdspartiet eftersom ”båda börjar på VÄ”.  Tack och lov nöjde sig programledarna med mitt korta svar att så inte var fallet. Jag slapp förklara varför inte.

Så här i efterhand känner jag mig ändå tvungen att bli tydligare. Läs själva så slipper jag ännu en gång förklara …

Välfärdspartiets ordförande Morgan Larsson skrev igår på sin blogg en spontan reaktion på en artikel som i början av juni publicerades i polistidningen Länsmannen.

Då vet vi …