Alltid något att bli glad över

Samhällsbyggnadsnämnden hade nyligen sista sammanträdet innan sommarpausen – idag kom protokollet. Där fanns bl a utvärderingen av Earth Hour 2014. Känns bra att läsa nämndens beslut, ingen tvekan, det blir en fortsättning 2015. När jag skrev motionen 2012 var detta inte så klart. Frågor över frågor, ja det fanns t o m invändningar i form av en häftig protokollanteckning. Bra att Vänersborg kom med i Earth Hour, nu ska vi se till att vi kan väcka än fler vid nästa tillfälle, 28 mars 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.