Budgetyrkandet

Kommunstyrelsen på onsdag – andra gången det görs ett försök att få en majoritet för Mål- och resursplanen 2014-2016. Ärligt talat, jag har ingen aning om var vi landar. Allt jag vet är att Gunnar Lidell (M) har lagt sitt förslag och att det erbjuder några morötter av klenaste sorten för Miljöpartiet. Socialdemokraterna har i vanlig ordning inte hört av sig, jag börjar misstänka att det i själva verket inte finns något intresse att presentera det ”vinnande” förslaget. Känns mer som att man satsar på att kritisera den sittande mini-alliansen. Det kan inte vara genomtänkt!

Här i alla fall yrkandet som jag undertecknar för Vänsterpartiets grupp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.