Mycket obehagligt

Kommunfullmäktige drog i onsdags ut på tiden, så jag fick se ”Uppdrag granskning” i efterhand. Jag ångrar inte att jag gjorde det. Fast det var inte ett skvatt roligt. Å ena sidan gick tankarna hela tiden till det som under samma period utspelade sig i Vänersborg. Liknelsen med tillkomsten av Arena Vänersborg kommer man bara inte ifrån när man ser hur ledande politiker klantade sig i Götene. Å andra sidan finns parallellen med intåget av Bert Karlsson där och mottagandet bara något år senare här i Vänersborg.

Den som missade programmet borde i mån av tid och intresse i efterhand se på Svtplay. När det gäller frågan om Bert Karlssons agerande i Götene och nu i Vänersborg vill jag säga att jag med spänning ser fram emot svaret på motionen som jag tillsammans med James Bucci, Stefan Kärvling och Marianne Ramm skrev i maj – svaret på motionen ”Ordning och reda på Ursand” lär komma i januari nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.