Nu blir det natt igen …

Jag som trodde mig se ljus i tunneln – men ack vad jag bedrog mig!

Det gäller Earth Hour 2013 som äger rum lördag 23 mars. Men Vänersborgs kommun hinner inte med att fatta ett beslut i tid. Återigen är det för sent!

Jag lämnade motionen igår – jag vädjade att motionen inte behöver gå omvägen via samhällsbyggnadsnämnden – men fullmäktiges allmäktige ordförande bestämde att det inte skulle gå för sig, motionen berör ju belysningen på gator och torg och då måste  …

Alltså blir det så här:

Fullmäktiges protokoll justeras 20 november. Därefter skickas motionen till samhällsbyggnadsnämnden som borde kunna få med ärendet på sin dagordning 13 december. Tidigast vid sammanträdet 24 januari kan nämnden yttra sig om motionen. Den 18 februari har kommunstyrelsens arbetsutskott frågan på sitt bord.  Då kan kommunstyrelsen bereda motionen den 5 mars och skicka den vidare till fullmäktige för ett avgörande – onsdag 27 mars, fyra dagar efter Earth Hour 2013.

Jag får påminna mig då och då – du bor i Vänersborg! Kom ihåg nu: du bor i Vänersborg! i Vänersborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.