Droppen som urholkar?

En motion – i förhoppningen att det äntligen blir ett beslut. Det har gjorts ett flertal försök att få Vänersborg med på banan: Earth Hour rörelsen är global och omfattar snart vartenda kommun även här i Sverige.

Nu har Världsnaturfonden WWF återigen skrivit till oss och lämnat konkreta tips vad kommunen borde kunna bidraga med. Redan i maj kontaktades kommunen med en inbjudan till ”Earth Hour City Challenge 2013”.

I Vänersborg har det framförallt varit politiker från Miljöpartiet som har velat få kommunledningen att agera. Men varken tidigare ordförande i kommunstyrelsen, Lars-Göran Ljunggren (S) eller nuvarande ordförande, Gunnar Lidell (M) har hörsammat dessa önskemål.

Så nu försöker jag samma sak en gång till – i min motion visar jag också att Vänersborg med lite god vilja kan ta ett beslut i ”god tid” innan dagen för Earth Hour, lördagen 23 mars 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.