Någon dag efter telefonsamtalet med Bert Karlsson var det ”stadsvandring” ute på Ursand. Ett litet referat fanns i bladet ”Vänersborgaren”, några rader med rubriken Annorlunda stadsvandring och som avslutades med : ”att Bert Karlsson drog ett urval av sina historier och vitsar, alla inte helt rumsrena.”

Jag gissar det gick hem som vanligt. Han är som han är.

Men nog visade Bert Karlsson lite irritation. Alldeles i början av sin vandring avslöjade han sanningen. Enligt Bert är det ”bara två” som är mot hans finfina planer, en heter Lots och den andra Butch eller något sånt. Måste vara James Bucci, men med honom har Bert hittills inte pratat med, såvitt jag vet. Bara två betyder i klartext att Bert Karlsson är helt på det klara med att han kommer att lyckas med att vrida på kommunstyrelsens beslut i juni, då var vi åtta.

Vi får väl se …