Jag borde inte… men kan inte låta bli …

Mina partikollegor Stefan Kärvling och Magnus Bäckström sköter sina uppdrag i barn- och ungdomsnämnden med beröm. Inte minst när det gäller att informera oss andra om det som händer och det som inte händer. På sina blogg skriver de mycket om nämndens olika ärenden. Så jag borde inte lägga mig i deras område men nu kliar det i tangenterna…

Fjärde gången gillt? Det börjar nämligen dra i hop sig.

Det finns tre avtal mellan Vänersborgs kommun (barn- och ungdomsnämnden, Arena-fritid) och IFK Vänersborg, samtliga reglerar sedan 2009 klubbens existens i Arenan. Avtalen löper vidare efter den sista september 2012 om inte uppsägning sker senast nio månader innan.

Tre gånger, i slutet av en månad, har genom ständigt nya tilläggsavtal uppsägningstiden kortats ner, först från nio månader till åtta, från åtta till sju, från sju till sex, slutligen från sex till fem Varje gång skrevs ett nytt papper. Så det fjärde pappret skulle sätta stopp vid sista dagen i april. Men när mars övergick till april hände det saker. Bara någon dag till och sedan ska det vara klart. Inte ska kommunens ekonomi belastas med ytterligare papper, nej man kan ju stryka över och kladda lite. Se för dig själv, dokumentet finns här. DET ÄR 4 APPRIL 2012 SOM GÅLLER – NU HÄNDER DET. Och vi ovetande kanske få veta vad Stig Bertilsson och Kent Javette har så svart att komma överens om. Det får vi väl veta när de väl har kommit överens. Eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.