Kan inte låta bli …

Ont om studievägledare är rubriken på en artikel i dagens TTELA. Härligt att ännu en gång se mina gamla pärmar – bilden måste vara minst tio år gammal. ”Det var en gång” långt innan Internet hade gjort sig gällande som vi studievägledare samlade all tillgänglig information i pärmar för att senare kunna ta fram och dela ut stenciler, broschyrer och annat ur våra samlingar. Tidningsartikeln gäller i och för sig vägledning vid grundskolorna, så bilden är inte bara gammal utan även fel vald. Men tack ändå.

Sedan är det bara att konstatera att vi i Vänsterpartiet åter igen får rätt. Ta en titt även på ledaren i lokaltidningen, Ulla Andersson pekar ut vad problemet är. Därefter kan du passa på att läsa vår motion som nu redan är två år gammal. Kommunfullmäktige i Vänersborg har tagit ställning till motionen. Behöver jag säga att vi fick avslag? ”Läget är under kontroll” var politikerkollegornas uppfattning.  Ack ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.