Snart blir det bättre igen

Så går tanken på den fjärde dagen efter att jag däckades av en förkylning.

Så är tanken när jag summerar året. Partikamraten Stefan Kärvling fann värmande ord för min insats på bloggfronten, det tackar jag för.

Men fortfarande gnager det. Nu är det lite över ett år sedan jag lämnade den lokala hemsidan för Vänsterpartiet Vänersborg bakom mig. Och där står tiden still.

Styrelsen är öppen mot föreningens medlemmar, läser jag. Vad annars? Dialogen önskas. Ja, men när redovisas den? För hemsidan efterlyses synpunkter och idéer. Sades det i början av året 2019, så står det i slutet av året också. Varför kommer inga synpunkter, varför sker ingenting?

Jag är aktiv för Vänsterpartiet i Vänersborg, jag delar med mig av mina tankar innan sammanträden och rapporterar efter sammanträden. Jag pekar på annat som sker utanför kommunen men som påverkar oss i hög grad. Allt det där på min egen blogg, i mitt eget namn.

Men under tio år fanns regelbundet information om Vänsterpartiets arbete på partiets lokala hemsida. Kommentarer, tankar, yrkanden, motioner, interpellationer, frågor, reservationer, rapport från sammanträden, information om lokalföreningens aktiva arbete.

Snart blir det bättre igen, eller hur?

Någonting att önska vid årsskiftet. Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.