Tiden rinner iväg, undrar då och då hur jag hann med på den tiden när jag var på jobbet fem dagar i veckan. Nu har det gått fyra år sedan jag slutade cykla tidigt på morgonen till Birger Sjöberggymnasiet. Någon gång får jag frågan om jag inte saknar ”jobbet” och mitt ärliga svar är ”nej, jag hann avsluta på ett bra sätt, det fick räcka”.

Jag har min almanacka i datorn och på iPad, där finns en ”påminnelse”-lista, där finns ”Anteckningar”, jag använder ofta ”Read-it-later”-appen – men överallt samlas det bara mer och mer och jag hinner aldrig genom allt jag vill göra.

Som tur är plingade det till på iPad och jag kom ihåg att lämna in min fråga till kommunstyrelsens ordförande. En sådan fråga måste nämligen lämnas in dagen innan kommunfullmäktige, så att den ”tilltalade” hinner förbereda ett svar.

Borde vara enkelt att ge mig ett rakt svar den här gången, eller hur, Gunnar Lidell? Det är ju på temat bostäder.